П`ятниця, 03.05.2024, 16:13
Смородинський навчально-виховний комплекс
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Головна » 2017 » Січень » 30 » Інноваційні підходи до організації навчально-виховного процесу. Фізична культура
16:34
Інноваційні підходи до організації навчально-виховного процесу. Фізична культура

                             … Ніщо так не возвеличує  і не дає право відчути себе людиною,

                           в найвищому розумінні цього слова,  як праця, в яку віриш і любиш…

О. Білаш

           Для сучасної школи потрібні висококваліфіковані вчителі, які постійно здійснюють пошук і упровадження найбільш ефективних шляхів і засобів навчання, виховання, розвитку учнів, підготовки їх до самостійного життя.  Відкритий урок - форма обміну досвідом, пропаганда інновацій у галузі навчання та виховання підростаючого покоління,служить засобом демонстрації своїх умінь і творчих знахідок та підвищенню педагогічної майстерності вчителів.

           З метою підвищення професійної  майстерності  педагогів Смородинського НВК за планом  у ІІ семестрі 2016-2017 н.р. проводяться відкриті  уроки під гаслом «Інноваційні підходи  до організації   навчально-виховного процесу».

Щоденник  відкритого  уроку:

                                              Урок фізичного виховання      

           26 січня учитель фізичної культури Світлична Світлана Володимирівна презентувала  колегам навчального  закладу  відкритий урок у 5 класі з теми «Основні правила  гри  у настільний  теніс. Набивання  тенісного м’яча ракеткою». Завданням уроку було продовжити вчити правила гри, удосконалювати вміння володіти  тенісною ракеткою,сприяти розвитку координації рухів.

      Чіткість уроку визначалася ло­гічним взаємозв’язком окремих структурних частин, які опти­мально витримані за часом та відзначалися логічною завершеністю.

        Педагог професійно керувала діями школярів, постійно контролювала дотримання ними правил техніки безпеки під час уроку. Позитивною стороною уроку було й те, що учитель використовувала різні види роботи, які сприяли зниженню втомленості учнів. Аналізуючи відкритий захід, педагоги зазначили, що проведений урок практично представив підхід учителя до виховання в учнів особистісних якостей, які сприяють збереженню та зміцненню здоров’я, посилюють мотивацію у виборі здорового способу життя, підвищують відповідальність за власне здоров’я.

Переглядів: 401 | Додав: director | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Адміністратор сайту Нужненко О.В.© 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz