Четвер, 02.05.2024, 11:00
Смородинський навчально-виховний комплекс
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Головна » 2013 » Липень » 10 » Літній відпочик у "Сонечку"
17:05
Літній відпочик у "Сонечку"

Згідно Програми оздоровлення учнів Смородинського НВК влітку 2013 р. в закладі розроблено план проведення екскурсій , створений пришкільний табір «Сонечко», ремонтна бригада та бригада по благоустрою з учнів школи.

         З 01 червня по 19 червня 2013р. при НВК працював пришкільний оздоровчий табір «Сонечко» в якому було оздоровлено 45 учнів 1-8 класів та вихованців ДНЗ. З них пільгових категорій:                                      

Діти-сироти - 1

Діти-інваліди – 2

Діти з багатодітних сімей - 9

Діти з малозабезпечених сімей - 1

Обдаровані діти - 14                         

Робота пришкільного табору розроблена відповідно виконань заходів соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича, Року дитячої творчості, Програми розвитку дитячо-юнацького футболу  за ініціативи голови Сумської ОДА Ю.П.Чмиря, обласної програми «Сумщина туристична».

З метою ефективного відпочинку дітей були залучені спонсорські кошти:

2000грн. - ПП Таран (харчування учнів)

1000 грн. – батьківська благодійна  допомога (харчування, призи, солодощі)

100 грн. – ПП Кокорін( цукерки, морозиво)

200грн. – депутат обласної ради Мірошниченко М.В. ( призи, спортивний інвентар)

Згідно плану роботи пришкільного табору « Сонечко» було проведено екскурсії до Алеї Слави, Алеї закоханих, районного краєзнавчого та художнього музею, музею шоколаду, здійснили екскурсії до Вознесенської церкви, до меморіалу « Недоспівана пісня». Діти побували в пожежній частині міста Тростянця, проведена екскурсія до парку Чайковського та спортивних майданчиків міста, екскурсія до меморіалу Загиблих воїнів в Смородине. В сільській бібліотеці вихованці пришкільного табору мали змогу переглянути лялькову виставу. 14 червня учні переглянули виставу Сумського ТЮГу в районному Будинку  культури.

Діти з задоволенням ходили на екскурсії до  лісу, водоймища та лугу рідного селища.

Під час оздоровчої компанії  в  пришкільному таборі було проведено багато конкурсів: конкурс малюнків на асфальті, конкурс «Свято бантика», конкурс «Хочу стати зіркою», « Табірна зірка», « Господарочка». З цікавістю та задоволенням діти приймали участь у інтелектуальній грі «Брейн - ринг», грі  « Знайди скарб», « Побажай людям добра».

Не менш цікаво пройшли години спілкування «Хай лунає пісня дзвінко», « Як приходить хліб на стіл» , «Вмій дружити з світлофором», «Земля -  наш спільний дім», « Подорож козацькими стежками», « Про що говорить твоє ім’я».Полюбляли діти проводити різні спортивні конкурси та змагання, веселі старти, « Нумо хлопці»,розучували народні дитячі ігри.

         Учні НВК прийняли участь у проведенні районних заходах до Дня захисту дітей,  спортивних змаганнях при ДЮСШ.

         З метою оздоровлення та  на виконання Програми розвитку дитячо-юнацького футболу дітей були проведені спортивні змагання з футболу. 12 червня учні школи побували з візитом в Білківському НВК: ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ, де провели матчеву зустріч по футболу та «Веселі старти».

Переглядів: 526 | Додав: director | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Адміністратор сайту Нужненко О.В.© 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz