Неділя, 05.05.2024, 11:19
Смородинський навчально-виховний комплекс
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Головна » 2016 » Липень » 6 » Перші підсумки літнього оздоровлення
12:46
Перші підсумки літнього оздоровлення

        Згідно Програми оздоровлення учнів Смородинського НВК влітку 2016р. в закладі розроблено план проведення екскурсій в літній період , створений пришкільний табір «Сонечко», ремонтна бригада та бригада по благоустрою з учнів школи.

         З 31 травня по 17 червня 2016р. при НВК працював пришкільний оздоровчий табір «Сонечко» в якому було оздоровлено 42 учні 1-5класів .

 З  них пільгових категорій:                                      

Діти під опікою - 1

Діти-інваліди – 1

Діти з багатодітних сімей та малозабезпечених сімей - 12

Обдаровані діти - 15 

Діти переселенці з АТО – 2

Батько перебуває в зоні АТО - 1   

Діти на диспансерному обліку - 10                  

З метою ефективного відпочинку дітей були залучені спонсорські кошти:

2000грн. – спонсорські кошти (харчування учнів, екскурсії)

1000 грн. – приватний підприємець  Мірошниченко М.В. ( призи, спортивний інвентар, солодощі)

500 грн -   ПП Марченко (надано пільговий проїзд учням пришкільного табору на час оздоровлення)

          Згідно плану роботи пришкільного табору « Сонечко» було проведено екскурсії до Алеї Слави, Алеї закоханих, районного краєзнавчого та художнього музею, музею шоколаду, здійснили екскурсії до Вознесенської церкви, до меморіалу « Недоспівана пісня». Проведена екскурсія до парку Чайковського та спортивних майданчиків міста, екскурсія до меморіалу Загиблих воїнів в Смородине, до природного середовища рідного краю.  Вихованці пришкільного табору відвідали пожежну частину та лісодослідну станцію. В районному будинку культури діти переглянули виставу Сумського театру ім..М.Щепкіна. Також переглянули цікавий мультиплікаційний фільм « Монстри на канікулах» в кінотеатрі 3Д. Діти з задоволенням ходили на екскурсії до  лісу, водоймища та лугу рідного селища. Вихователі не давали своїм підопічним сумувати. Кожного дня для них влаштовувались цікаві ігри, конкурси, веселі розваги, подорожі., спортивні змагання, ігри на кмітливість.

 Щоденний план роботи мав різноманітний напрям – спортивний, творчий, навчальний, естетичний. Під час оздоровчої компанії  в  пришкільному таборі  було проведено багато конкурсів: конкурс малюнків на асфальті « Моя Україна», конкурси «Сильні, сміливі, умілі», « Табірна зірка»,  « Угадай мелодію»,  конкурс карикатур та дружніх шаржів. З цікавістю та задоволенням діти  приймали участь у інтелектуальній грі «Брейн - ринг», грі  « Знайди скарб»,   « Побажай людям добра»,  «Барви сонячного літа».

      Не менш цікаво пройшли години спілкування «Хай лунає пісня дзвінко», « Як  приходить хліб на стіл» , «Вмій дружити з світлофором», «Земля -  наш спільний дім», « Подорож козацькими стежками», « Про що говорить твоє ім’я», «Вогонь на службі у людей». Полюбляли діти проводити різні спортивні конкурси та змагання, веселі старти, розучували народні дитячі ігри, з   задоволенням переглядали мультиплікаційні фільми.

          Людина і рідний край – нероздільні, це єдине ціле. Тому і напрям роботи пришкільного табору ми обрали краєзнавчий.

          За червень місяць з учнями проведено 33 екскурсій в яких були залучені учні 1-8 класів. Учні відвідали  районний краєзнавчий музей, Круглий двір, Алею Слави, Алею закоханих, музей М.Хвильового,  побували в музичній школі,пожежній частині, локомотивному депо Смородино, районній друкарні, здійснили мандрівки до Національного парку «Гетьманський», до урочища  Нескучне та Залугове, оздоровилися на річці Ворскла та ставках.

                  

Переглядів: 419 | Додав: director | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Адміністратор сайту Нужненко О.В.© 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz