Неділя, 05.05.2024, 14:22
Смородинський навчально-виховний комплекс
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Головна » 2016 » Червень » 6 » Перші підсумки роботи пришкільного табору
10:39
Перші підсумки роботи пришкільного табору

            31 травня розпочав свою роботу пришкільний оздоровчий табір «Сонечко» Смородинського НВК. В цьому році до оздоровлення залучено 42 дітлахів. Діти з нетерпінням і радістю чекали на зустріч з вихователями. Адже  робота в таборі побудована так, що кожен новий день приносить вихованцям безліч нових вражень, нових відкриттів.

            Як і годиться, перший день  розпочався з ранкової зарядки та лінійки. Учнів табору поділили на два загони та були призначені учні –вожаті.

Два загони зібралися в табір.

Неабиякий зчинили гамір

Командирів вибирали і девізи підбирали,

І загонам своїм назви давали.

         З перших хвилин вожаті почали налагоджувати контакт з учнями: вони грали з ними в ігри на знайомство, розповідали про себе,  про свої захоплення. Кожен загін придумав собі назву і випустив стінгазету.

Грали в різноманітні ігри та давали правильні відповіді на питання веселої вікторини.

           Та найбільш улюбленим святом для дітей було і залишається -День захисту дітей.   В цей день відбувся концерт «Свято сподівань і надій» - адже наші діти дуже талановиті. Вони співали, танцювали, розповідали вірші, грали в ігри. Також  проводився конкурс малюнків на асфальті.

         Завершилося свято солодкими подарунками. Ще довго діти будуть згадувати веселі розваги.

          Третій табірний день ознаменувався подорожами по рідному краю. Дітлахи відвідали чарівні куточки Тростянця –  Алею Слави, Алею закоханих, Круглий двір, міський парк з ігровими атракціонами. Кожен мав змогу отримати задоволення власних бажань – розглянути величні пам’ятки історії, розглянути портрети видатних жителів Тростянеччини або просто повеселитися  на атракціонах.

           З нетерпінням дітвора чекала на зустріч з працівниками дитячої районної бібліотеки Гладун Валентиною Василівною  та  Бєльською Ніною Миколаївною  , а також з працівниками Смородинської бібліотеки. І це не дивно. Адже вони підготували цікаву конкурсну програму до Дня захисту дітей «Нехай щирий сміх дитячий над Україною лунає». Малеча розповідала вірші, співала пісні, грала в цікаві ігри, відгадувала загадки. Та повною несподіванкою для дітей стали солодкі подарунки та розваги на надувних гірках та батутах..

Переглядів: 420 | Додав: director | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Адміністратор сайту Нужненко О.В.© 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz