П`ятниця, 03.05.2024, 15:29
Смородинський навчально-виховний комплекс
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Головна » 2014 » Червень » 23 » Підсумки виховної роботи
17:46
Підсумки виховної роботи

          На сучасному етапі заклад працює над вихованням високорозвиненої, моральної особистості, громадянина своєї держави, розпочавши роботу над методичною проблемою «Виховання та розвиток творчої, інтелектуально розвиненої особистості засобами здоров’язбережувальних технологій».  Уся виховна робота в закладі  здійснювалася відповідно до концепції розвитку навчально-виховного комплексу та річного плану роботи НВК.

         Новий навчальний рік традиційно розпочався святом Першого дзвоника. На ньому були присутні представники відділу освіти Мандрико С.М.,  ПДтаЮ  - Герасименко Л.В., довірена особа  депутата обласної ради Мірошниченка М.В. – Мисенко В. П.

         На високому організаційному рівні пройшли у закладі виставка квіткових композицій, приурочена 70-річчю визволення Сумської області від німецько-фашистських загарбників «Осінні фантазії» (вересень), Свято до Дня учителя(жовтень), конкурси-вечори «Осінній настрій»(листопад) та «Нумо, хлопці!»(грудень).  До Дня учителя учні НВК також привітали учителів-пенсіонерів селища.

        Під час осінніх канікул здійснили екскурсію до музеїв м.Батурин (С.О.Давидова, Н.О.Куделя),  в цей же час учні та вчителі НВК побували неодноразово в міській дитячій бібліотеці (Т.Д.Кравченко, С.О.Пояркова, А.М.Круподер, С.В.Світлична), в краєзнавчому музеї, на Алеї Трудової Слави та у Палаці Голіцина, відвідали музей СШ № 1, провели екскурсії до пожежного депо, зустрівшись з працівниками (Нужненко І.М.) та ветеранами (Гурін О.М.) виробництва. У жовтні класний керівник 5 класу Логвіненко Т.В. провела відкриту виховну годину «Діти мають право», у грудні класний керівник 8 класу С.О.Давидова для учнів 7-8 класів  провела виховний захід до 70-річчя визволення Сумщини «Наш земляк Іван Ситник – герой подвигу на Дніпрі».

          До Всесвітнього Дня здоров’я у 1-4 класах проведені «Старти надій», до Дня захисника Вітчизни конкурси «Козацькі розваги». У всіх цих заходах масову участь взяли батьки. У НВК проведена виставка дитячих малюнків «Чарівна мить казки» (О.М.Шевченко).     Учні закладу стали також учасниками районних конкурсів та акцій «І в саду, і на городі» (переможець учень 1 класу Нужненко Р.), реклами виробів «Крафт Фудз Україна» (23 учасника), конкурсу народної іграшки у номінації «Різдвяний янгол» (5 учасників), «Замість ялинки зимовий букет», «Новорічні прикраси для ялинки». До дня Святого Миколая працює «Місто веселих майстрів» по виготовленню подарунків для молодших школярів, відкрита і діє виставка творчих робіт до Новорічних і різдвяних свят «Рукотворне диво», оголошений конкурс Новорічних стінгазет (Т.В.Логвіненко).

          До Дня Святого Миколая педагог-організатор НВК Т.В.Логвіненко разом з учнями 9 класу привітали всіх слухняних діток театралізованою виставою та солодкими подарунками.

         До Нового року вихованці групи «Ромашка»  ДНЗ  заглянули у «Чарівну торбу Діда Мороза»,   учні 1-4 класів провели ранок «Здрастуй свято, Новий рік!»,  учні 5-6 класів стали учасниками конкурсно-розважальної програми «Новорічний вернісаж» а підлітки 7-9 класів збиралися на Новорічний вечір «Хай здійсниться добре все і щастя Новий рік несе». (Т.В.Логвіненко).  

         В усіх класах проведені святкування Дня святого Валентина, Міжнародного жіночого дня. П’ятикласники показали учням 6-7 класів виступ агітбригади «Оберіть в житті добро», а також підготували урочисту лінійку Дня Перемоги «Далекі, але незабутні дні…»(Т.В.Логвіненко).

                 Волонтери 5-9 класів взяли під свою опіку всіх пенсіонерів закладу, зустрічаються і надають посильну допомогу ветеранам праці Носік Г.Є., Мірошніченко В.І., Нужненку М.О.

    Зі старшокласниками проводили зустрічі фельдшер ФАПу Кравченко С.М., медсестра Бова Я.І., командир пожежників СДПЧ-4  Нужненко І.М., дільничий РВ УМВС .

            Учні початкових класів у рамках програми «Рідна Сумщина» здійснили екскурсії до осіннього лісу, сільської бібліотеки, Смородинського ФАПу, шкільної музейної кімнати, зустрілися з ветеранами праці Мірошниченко Л.М., Хрін М.М., Шимко С.М.

                 До річного плану НВК включений розділ «Особистісно орієнтований підхід до навчання і виховання учнів».    Кожен учитель-предметник розробив план індивідуальної роботи і працює додатково з учасниками різноманітних предметних та творчих конкурсів.

              У НВК з метою підтримки творчих здібностей і талантів  учнів  працює 13 гуртків (91 учень) та 1 спортивна секція(17 учнів).

             52 учня  відвідують декоративно-прикладні,  вокальний, танцювальні, акробатичний, спортивні гуртки ПДтаЮ і 19 учнів – секцію футболу  ДЮСШ.

            Учні та вчителі початкових класів взяли участь у Всеукраїнській акції «Добрик крокує планетою», вибороли І місце у районному турі. 

           У конкурсі на базі ПДтаЮ «Веселка творчості» в номінації бісероплетіння учениця 7 класу Варварич А. зайняла ІІ місце(Логвіненко Т.В.) , а у конкурсі «Збережи первоцвіт» 2 місце зайняла Кравченко Ю.(2 кл.) (Карпова Т.П.) та  3 місце Логвіненко В.(6 кл.)  (Логвіненко Т.В.)

          ІІ місце у районному конкурсі буктрейлерів «Великому Кобзарю присвячується» виборов учень 8 класу Нужненко Є. (Круподер А.М.). Переможцем конкурсу читачів творів Т.Шевченка стала учениця 7 класу Чернишова А. (Круподер А.М.). Учні 7-8 класів були також учасниками «Відкритого мікрофону» за участі місцевих поетів у ЦРБ ім..Лесі Українки.

        У закладі для учнів 7-9 класів жваво пройшов захід до 180-річчя з дня народження Д.І.Мендєлєєва. Фіналістом  районного конкурсу «Фантастичний світ біології» став учень 9 класу Рижков О. (О.М.Шевченко).

            Спортсмени закладу – постійні учасники  районних  змагань. У І семестрі 2013 -14 н.р. брали участь у змаганнях, присвячених Дню фізичної культури і спорту. Ю.Гранкіна виборола 3 місце з бігу на 100 м. У змаганнях з міні-футболу «Золота осінь» команда виборола ІІ місце.  (С.В.Світлична).      У обласних   легкоатлетичних змаганнях  у складі команди ДЮСШ була учениця 7 класу Варварич А. Учень 6 класу Башлай  Д. у складі команди ПДтаЮ брав участь у обласних змаганнях з шашок.

          У ІІ семестрі брали участь у районних змаганнях з міні-футболу, легкої атлетики, спортивного орієнтування. шахів, туризму.(С.В.Світлична). Учениця 7 класу Оверченко Г. виборола ІІ місце під час спортивного орієнтування.

Переглядів: 517 | Додав: director | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Адміністратор сайту Нужненко О.В.© 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz