Субота, 27.04.2024, 09:20
Смородинський навчально-виховний комплекс
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Головна » 2015 » Січень » 5 » Підсумки виховної роботи в І семестрі
11:28
Підсумки виховної роботи в І семестрі

     На сучасному етапі заклад працює над вихованням високорозвиненої, моральної особистості, громадянина своєї держави, розпочавши впровадження в практику виховної роботи методичної проблеми «Виховання та розвиток творчої, інтелектуально розвиненої особистості засобами здоров’язбережувальних технологій».  Уся виховна робота в закладі  здійснювалася відповідно до концепції розвитку навчально-виховного комплексу та річного плану роботи НВК.

    Педагоги НВК під час осінніх канікул провели педагогічні читання «Місце педагогічної спадщини В.Сухомлинського в оновленому навчально-виховному процесі». З доповідями виступили Г.О.Нужненко та С.В.Світлична.

     У жовтні усі учні боролися за перемогу в Конкурсі  на  кращу  композицію  з  квітів та композицію  з  овочів  і  фруктів «Шкільний  осінній  вернісаж». У районному  конкурсі,  « В  саду  і  на  городі», який став логічним продовженням попереднього  Логвіненко Вадим, учень  7 класу,  виборов  II  місце за  композицію  із  квітів  «Ми - України  діти, нам  гарно  тут  жити».

       У районному конкурсі «Здорове життя – успіх буття» учень 2 класу Нужненко Р. виборов І місце, а учень 7 класу Логвіненко В. – ІІІ місце.

    У листопаді  у рамках посилення національно-патріотичного виховання учнів до Дня пам’яті  жертв голодомору проведений захід «Не звільняється пам’ять, відлунює знову роками», у грудні - до Дня захисника Вітчизни – конкурс «Свято сміливих, веселих і дружніх», та «Лист до захисника» і виготовлення власними руками подарунків учасникам АТО.

    Учні закладу стали також учасниками конкурсу народної іграшки у номінації «Різдвяний янгол» (5 учасників), «Замість ялинки зимовий букет», «Новорічні прикраси для ялинки». До дня Святого Миколая учні 7,8 класів показали молодшим школярам та дошкільнятам виставу «По країні з краю в край ходить святий Миколай». Відкрита і діє виставка творчих робіт до Новорічних і різдвяних свят «Рукотворне диво», оголошений конкурс Новорічних стінгазет (Т.В.Логвіненко).

     До Нового року вихованці групи «Ромашка»  ДНЗ побувають на святі «Гарна нічка-новорічка, найчудовіша в зимі» (Л.В.Нужненко, Н.О.Коваленко),   учні 1-4 класів проведуть ранок «Скоро, скоро на поріг прийде свято Новий рік!»,  учні 5-6 класів стануть учасниками конкурсно-розважальної програми «Повір у казку» а підлітки 7-9 класів зберуться на Новорічно-конкурсну розважальну програму «Останній лист у календарі». (Т.В. Логвіненко).

    Волонтери 5-9 класів взяли під свою опіку всіх пенсіонерів закладу, зустрічаються і надають посильну допомогу ветеранам праці Носік Г.Є., Мірошніченко В.І., Нужненку М.О.

    Зі старшокласниками проводили зустрічі фельдшер ФАПу Кравченко С.М., медсестра Бова Я.І., командир пожежників СДПЧ-4  Нужненко І.М., дільничий РВ УМВС Злепко О.І.

       Учні початкових класів у рамках програми «Рідна Сумщина» здійснили екскурсії до осіннього лісу, сільської бібліотеки, Смородинського ФАПу, шкільної музейної кімнати, зустрілися з ветеранами праці Мірошниченко Л.М., Хрін М.М., Шимко С.М., Давидовою О.І.

        До річного плану НВК включений розділ «Особистісно орієнтований підхід до навчання і виховання учнів».    Кожен учитель-предметник розробив план індивідуальної роботи і працює додатково з учасниками різноманітних предметних та творчих конкурсів.

        У НВК з метою підтримки творчих здібностей і талантів  учнів  працює 12 гуртків (91 учень) та 1 спортивна секція(17 учнів).

             52 учня  відвідують декоративно-прикладні,  вокальний, танцювальні, акробатичний, спортивні гуртки ПДтаЮ і 19 учнів – секцію футболу  ДЮСШ.  На базі НВК працюють танцювальний, гурток  літературного краєзнавства ПДтаЮ і секція футболу ДЮСШ.

     У рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек учні 6-7 класів показали вихованцям групи ДНЗ та першокласникам казкову виставу  «Коза-дереза», провели з учнями 1-2 та 3-4 класів екскурсії до міської дитячої бібліотеки «Зустріч з казкою» та «Дивовижний світ книжок». (С.В.Світлична).

        Спортсмени, крім занять у гуртку ЗФП і спортивній футбольній секції, провели у вересні легкоатлетичні змагання «Ми майбутні олімпійці» та змагання з міні-футболу. Взяли участь у районних легкоатлетичних змаганнях (крос), де учениця 8 класу  Варварич А.  виборола ІІІ м., змаганнях з шашок, у яких учень 6 класу Башлай Д. виборов ІІ м., змаганнях з міні-футболу, у яких команда виборола  ІІ м., змаганнях із шахів.

         Учні та вчителі початкових класів взяли участь у Всеукраїнській акції «Добрик крокує планетою», вибороли ІІІ місце у районному турі. 

          У грудні по путівках ПДтаЮ у  ДОТ «Ровесник» м.Суми оздоровилося 2 учня 7 класу (Башлай В., Павлюк Є.)

Переглядів: 459 | Додав: director | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Адміністратор сайту Нужненко О.В.© 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz