Середа, 01.05.2024, 13:34
Смородинський навчально-виховний комплекс
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Головна » 2014 » Жовтень » 23 » Подорож у чарівний світ Книги
15:00
Подорож у чарівний світ Книги

          Мальовнича осінь щороку збирає охочих до прекрасного світу Книги, в рамках  щорічного Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, і смородинські школярі вкотре підтвердили свою любов до літературного слова.

      Місячник шкільних бібліотек розпочався з Дня відкритих дверей, під час якого діти мали змогу ознайомитися з роботою бібліотеки так би мовити з середини, дізнатися про роль бібліографії, про створення картотек та їх різноманітність. Старші учні  для молодших своїх товаришів, зробили невеликий екскурс у своє дитинство і розповіли як відбувалося їхнє знайомство з книгою та бібліотекою.

          Для молодших жителів нашої шкільної родини, а саме садочка та учнів першого класу, відбулася подорож до країни казок. Учні 6- 8  класів - Башлай Денис, Дерев’янченко Анастасія, Дідора  Катерина, Лантух Руслана, Мороз Анна, Пономаренко Олександра, Тараненко Володимир, Янченко Станіслав, Логвіненко Вадим, Овчаренко Максим, Заєць Олександр  виконали постанову  української народної казки «Коза-дереза».  Дане дійство мало неабиякий успіх, адже  декорації, музичний супровід ( педагог-організаторЛогвіненко Т.В.) придавали особливої атмосфери і казка оживала. А підтвердженням цього стали дитячі враження та емоції, віддячивши акторам оплесками, малюки запросили їх ще на одну зустріч і попросили щоб до них завітала казка «Ріпка».  Тож актори  та глядачі чекають нових зустрічей.

           З радістю учні 1-4 класів  здійснили екскурсії до міської бібліотеки. Першими хто відвідав бібліотеку стали учнів 1-2класів. На них чекала зустріч з казками та казковими героями, а супроводжувала їх неповторна Солоха. Діти відгадували загадки, складали прислів’я, змагалися у знанні казок та їх героїв.  А учні 3-4 класів поринули у дивовижний світ книг.  Вони мали змогу: познайомитися з авторами сучасної дитячої літератури та їх оповіданнями; здійснити екскурс в минуле і пригадати твори які відомі всім з дитинства.

                                                                                 Світлична С.В., бібліотекар НВК

Переглядів: 504 | Додав: director | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Адміністратор сайту Нужненко О.В.© 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz