Неділя, 05.05.2024, 23:19
Смородинський навчально-виховний комплекс
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Головна » 2016 » Червень » 14 » Подорожуємо, відпочиваємо та святкуємо!
11:07
Подорожуємо, відпочиваємо та святкуємо!

         Не менш цікавим та веселим виявився і наступний тиждень перебування малечі в таборі «Сонечко». Відбулася екскурсія по рідному краю. Діти спостерігали за красою літнього лісу, поля, луків. Були зачаровані красою ставків, де сонечко поблискувало, купаючи свої коси. Як підсумок екскурсії проведено інформаційно – пізнавальну гру «Людина і природа». Захопив дітей і дух змагання під час веселих стартів.  Дітвора стрибала на скакалці, передавала м’яч, пересувалася по купинках, стрибала з обручем. І як нагорода – солодкі подарунки.

           Під час екскурсії до краєзнавчого музею м. Тростянця діти розширили свої знання про минуле Тростянеччини, історію створення, видатних постатей рідного краю. Згадали екскурсоводи і про сучасне – бойові дії в АТО та показали експонати, що були передані до музею. Відвідали вихованці і Алею Слави, де зустрілися з героями минулого та видатними людьми сучасності, що зробили вагомий вклад в розвиток освіти, медицини, економіки.

              В таборі діти не лише бігають, стрибають, грають, а ще культурно розвиваються. Так малеча мала змогу переглянути виставу  Сумського театру імені М.Щепкіна  . Діти і раділи разом з акторами, і вболівали за героїв вистави. Емоції переповнювали малечу.  Жодна дитина не залишилася байдужою.

              Недаремно говорять «Краса врятує світ». І ми в цьому переконалися під час дня дівчаток в таборі «Сонечко».  Конкурсантки на звання «Міс табору 2016» і про себе розповідали, і співали, і танцювали, вірші декламували.  Дуже важко журі було визначити серед юних учасниць ту, яка найбільше заслуговує бути «Міс табору». Та все ж кожний конкурс має переможців. Та жодна з дівчаток не залишилася без звання. Це і «Міс чарівність», «Міс посмішка»,  «Міс грація».  І звичайно ж всі конкурсантки та вболівальники  отримали солодкі подарунки.

Переглядів: 385 | Додав: director | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Адміністратор сайту Нужненко О.В.© 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz