Середа, 08.05.2024, 12:39
Смородинський навчально-виховний комплекс
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Головна » 2014 » Липень » 7 » Пролунав прощальний шкільний вальс
09:42
Пролунав прощальний шкільний вальс

     Доброю традицією стало завершення навчального року випускним вечором для учнів 9 класу. Ввечері 19 червня на шкільному подвір'ї Смородинського НВК  залунала святкова музика, заметушилися святково вбрані дорослі та ніби доросліші прийшли до школи учні - так починалося свято випускників.

        Чарівні ведучі , випускниці школи, Нужненко Любов та Катриченко Ліна оголосили про початок урочистостей з вручення свідоцтв про отримання базової середньої освіти. Першими слово отримали випускники, які розповіли про своє 9-річне перебування в закладі, згадали веселі сторінки свого життя. Кожен вчитель та прцівник НВК отримав теплі слова в свою адресу, а також щирі вітання та квіти.

       Традиційно на свято прибули і гості - голова районної ради Олійник Олександр Миколайович та виконуючий обовязки начальника відділу освіти Кузуб Петро Васильович.

      Очільник району, який є також випускником школи,  в своєму виступі наголосив на роботі, яку проводять державні органи для поліпшення якості освіти , про позитивні зміни в житті району. Олександр Миколайович побажав збутися мріям випускників  і щоб  в майбутньому вони стали гордістю не лише району, а і всієї України.

       Керівник освіти Кузуб П.В. звернувся з вітальним словом до присутніх, відзначивши здобутки навачального закладу в навчальному році, побажав прпродовжувати роботу закладу на високому рівні , а випускникам щасливої дороги в дорослому житті.

      І нарешті урочиста мить - до слова запрошується директор НВК Нужненко О.В. Лунає наказ по НВК про отримання свідоцтв про базову середню освіту і випуск зі школи учнів. Випускники тримують свій перший дорослий документ - свідоцтво про освіту. Директор відзначив, що кожного чекає цікаве , але і важке доросле життя в якому буде місце -  успіхам і невдачам, радості і печалі, перемогам і невдачам.   Із багословенням від батьків до дітей звернулася мама Хрін Ольга , яка вручила дітям коровай та побажала успіхів у житті.

       Залунали акорди останнього вальсу в школі, але випускники подарували присутнім особливий танок, щоб залишилися спогади про їхній клас. Взлетіли в небо кульки, ніби прощаючись зі школою. Лише одна кулька не захотіла летіти з рідної школи, нібито намагаючись сказати: " А я повернусь!".

                               

        Щасливої дороги наші діти, станьте опорою батькам та гордістю держави! Слава Україні!

Переглядів: 521 | Додав: director | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Адміністратор сайту Нужненко О.В.© 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz