Неділя, 05.05.2024, 11:21
Смородинський навчально-виховний комплекс
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Головна » 2015 » Червень » 1 » Прощавай навчальний рік!
13:50
Прощавай навчальний рік!

 

                         Дзвінок останній пролунає скоро, 

                         Хвилин нудних уроків вже кінець, 

                          Але насправді кожен учень знає, 

                          Що їх чекатиме лише добра вінець. 

           29 травня прийшло свято до Смородинського НВК - свято Останнього Дзвоника! Дошкільнята, школярі, їхні батьки та вчителі з нетерпінням чекали закінчення навчального року , який був важкий та цікавий, напружений та результативний. Зранку шкільне подвір'я заполонили учні у святковому вбранні та квітами, линула весела музика. На свято прибули і почесні гості - депутат Сумської обласної ради Мірошниченко Микола Васильович, голова Тростянецької районної ради Олійник Олександр Миколайович, депутат районної ради, методист районного методичного центру Бобошко Степан Станіславович, керівник відділу Палацу дітей та юнацтва Кривошей Вікторія Вікторівна.

        Весела жартівливва пісня у виконанні учениці 6 класу Лантух Руслани запросила на урочисту лінійку випускників разом з першокласниками. А потім пролунав Гімн України у виконанні всього учнівського та педагогічного колективу НВК. Першим з вітальним словом виступив директор НВК Нужненко Олександр Вікторович, який у своєму виступі поздоровив усіх присутніх з святом, побажав гарного відпочинку, вдалих результтів на ДПА, а також нагородив кращих учнів школи. Похвальними листами були нагороджені - учень 2 класу Світличний Владислав, учениці 2 класу - Пояркова Анастасія та Кравченко Юлія, учениця 6 класу Пономаренко Олександра. Ще 8 учнів отримали нагороди за високі результати у творчих конкурсах та учнівських олімпіадах. Гарною традицією стало отриання цими учнями стипендій мецената школи Мірошниченка М.В. та солодких подарунків.

            У привітальному слові депутат обласної ради Мірошниченко М.В. побажав випусникам щасливої життєвої дороги, вірних друзів у житті, а також вручив подарунки вихованцям дошкільної групи та школярам, що відвідуватимуть пришкільний оздоровчий табір. Голова районної ради Оліник О.М. привітав усіх присутніх зі святом, розповів про переспективи розвитку закладу, побажав гарного відпочинку влітку та поздоровив з успіхами школярів. Методист районного методичного центру Бобошко С.С. передав вітання з закінченням навчального року, а також нагородив   вчителів Смородинського НВК Круподер А.М., Логвіненко Т.В. і Шевченка О.М. за високі досягнення у професійній діяльності. Кривошей В.В. поздоровила усіх зі святом від імені працівників Палацу дітей та юнацтва, відзначила високу активністьта результативність  школярів у районних та обласних конкурсах і нагородила грамотами кращих з них.

         А далі залунали вірші та пісні, попрощалися з дошкільною групою четверо дітлахів, які наступного навчального року сядуть за парти  1 класу, побажали успіхів випускникам, випускними подякували вчителям за їх працю.

        Нарешті урочиста мить - в руках випускика 9 класу Нужненка Єгора та учениці 1 класу Бобренок Ганни залунав останній у цьому навчальному році дзвоник.

        Свято скінчилось, але попереду галасливе і веселе літо ! Гарного відпочинку !

Переглядів: 467 | Додав: director | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Адміністратор сайту Нужненко О.В.© 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz