Понеділок, 06.05.2024, 14:28
Смородинський навчально-виховний комплекс
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Головна » 2016 » Вересень » 1 » Свято Першого Дзвоника
15:31
Свято Першого Дзвоника

     Сьогодні у нашій великій родині, у спільному шкільному домі, як і по всій Україні, свято! День Знань! Початок шкільних занять! Це старт,велика дорога, яка поведе  по шкільних предметах у глибини науки, буде вчити вчитися, долати перешкоди, виховувати свій характер і волю. І у цю радісну хвилину під звуки святкового маршу ми приймаємо в свою шкільну родину 14 нових мешканців нашого спільного дому - першокласників! Під бурхливі оплески, зі сльозами радості, проводжали рідні своїх малят у далеку країну знань.

      У своїй промові директор НВК розповів про  здобутки школярів у минулому навчальному  році,відзначив, що цього року школа відзначає  110- річчя свого заснування. А ювілей найкраще відзначати новими перемогами та досягненнями.

      З численними  побажаннями  та  дружніми  настановами    завітала до нас  директор комунального  позашкільного навчального  закладу  Тростянецької районної  ради  «Палац  дітей  та  юнацтва»  Деревянченко Антоніна  Сергіївна.

        Про важливість знань для розбудови Української держави  говорила    у своєму виступі Дудка І.С., методист  з навчальних дисциплін  районного методичного центру.

      Із найщирішими привітаннями та щедрими подарунками  для першокласників і дошкільнят  НВК завітав до закладу директор підприємства «Тростянецька цегла», випускник школи Мірошніченко М.В.,побажав  школярам наполегливості у здобутті знань, а педагогам - творчих звершень і перемог!                

     З привітальним словом виступив також депутат  міської  ради  Василенко М.П., який  бажав молодому поколінню нових звершень, а педагогічному колективу міцного здоров’я та невичерпної енергії.

    І ось  вже голосисто лунає  перший дзвоник   вересня, сповіщаючи про початок нового навчального року(цьогоріч  це право дісталось учневі   9 класу Северин Н.  та учениці 1 класу Зубенко Ю.).        

  Традиційно  майбутні випускники школи провели першокласників на їх перший урок  під  назвою  «Це наше і це твоє».     

       Приємно було спостерігати, що на Свято Першого дзвоника прийшли цілими родинами жителі мікрорайону.

                              В добру путь дорогі учні й шановні вчителі!

Переглядів: 450 | Додав: director | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Адміністратор сайту Нужненко О.В.© 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz