Неділя, 05.05.2024, 15:48
Смородинський навчально-виховний комплекс
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Головна » 2016 » Червень » 24 » Свято прощання зі школою!
13:06
Свято прощання зі школою!

            Час  летить  і  змінює все… Життєва  дорога  дуже  мінлива і нелегка.  І в кожного  вона  своя. Але  всім світитиме  далеким  вогником, сповитим солодким  спогадом, дитинство,бо  це  найкраща  пора  життя людини, і проходить  вона  у школі.  Цей  день проводить  межу між  дитинством  і самостійним  життям випускників  нашої школи. Ось і настав цей день - день  літній, прощальний, найпам’ятніший він і трішки  печальний. Саме тут  зустрічаються біль  розлуки  і  світлі надії, сум розтавання  і  радість зустрічі  з  майбутнім.9 червня відбулося   вручення  свідоцтв  про  базову  середню  освіту випускникам  Смородинського  НВК.                                            

        9 років крок за  кроком, долаючи  перешкоди,переживаючи  поразки та святкуючи  перемоги йшли  до  цього  дня. І,нарешті,праця в складній, але чудовій шкільній країні знань завершена й оцінена. На підтвердження  цього директор НВК  Нужненко О.В. вручив  атестати випускникам  та  привітав їх.

         Ось і отримали  свій  перший державний  документ,- путівку в  доросле життя. А шлях до отримання  цієї  путівки розпочався чудового  вересневого  ранку 2007 року, коли, тримаючись  за  мамину  долоню,прийшли  вони  до  школи. І зустріли їх лагідні  очі першої вчительки, яка впевнено вела  по  сходинках пізнання. За  роки навчання багато було вчителів, різні предмети вони викладали. Але є такий, що з’єднує всі ланки шкільного життя, проклаючи  місточки до кожного серця. Це  класний керівник. Саме вони з  вітальним  словом звернулися  до випускників. А ті в свою  чергу подякували всім учителям, за одержані  знання, за мудрість, за  терпіння. До батьків  звернулися  зі  словами подяки від  доньки  та  сина, дарували букет із пошани й любові, низько вклонялися і дякували їм щиро  за ласку  і ніжність, за  мудрість  і віру.

          І настав час прощання. Діти ідуть  у нове життя, покидаючи рідну домівку, попереду їх чекає безмежний Всесвіт. У цю хвилину на небосхилі дорослого життя  з’являться  нові  зірочки.
                           

Переглядів: 425 | Додав: director | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Адміністратор сайту Нужненко О.В.© 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz