П`ятниця, 03.05.2024, 15:35
Смородинський навчально-виховний комплекс
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Головна » 2015 » Вересень » 1 » Свято Знань у Смородинському НВК
14:45
Свято Знань у Смородинському НВК

Знову свята радісні хвилини,

Безліч вересневих привітань.

Здрастуй, школо! Ненька-Україна

Нас вітає всіх зі святом Знань!

 

 

Розквітають посмішки навколо,

Радісно луна веселий сміх.

Це моя Смородинська школа

           Зустрічає  школярів своїх.

            1 вересня покликав урочистий дзвоник смородинських школярів на  свято Першого дзвоника. Цього року 99 учнів та вихованців Смородинського НВК зустріли з радісними очікуваннями це урочисте свято. 9 першокласників та 6 випускників 9 класу урочистою ходою розпочали урочистості. Вже традиційно у виконанні всього колективу закладу відбулося виконання гімну України.

            Для привітан слова першим запрошується директор НВК Нужненко О.В. У своєму виступі директор наголосив на досягненнях учнівського та педагогічного колективу у минулому навчальному році. Також згадав тих педагогів та працівників, які приклали багатьох зусиль для формування позитивного іміджу закладу. Серед них – колишній директор школи Таран В.І., вчитель фізики Ісаєв М.В., робітник по ремонту Шереверя В.П. Також керівник закладу побаавав батькам, учням та присутнім мирного неба, благополуччя в родинах і та учнівських здобутків. Від імені депутата обласної ради Мірошниченка М.В. всі учні 1 класу отримали подарунки, а вихованці дошкільної групи отримали набір посуду.

            Почесними гостями свята були  голова районної ради Олійник О.М., методист районного методичного центру Бобошко С.С., керівник гуртка Гостева Н.М.  Очільник району у своєму виступі , який до речі є випускником школи, побажав нових звершень педагогічному та учнівському колективам, відмітив позитивні тенденції у вирішенні проблем закладу – створення групи продовженого дня та благоустрою школи. Згідно рішення сесії Сумської обласної ради виділено 50 тис. гривень на заміну вікон у навчальному закладі.

            У своїх виступах С.С.Бобошко і Гостева Н.М. звернули увагу на високий рівень навчально-виховного процесу у закладі та нагородили кращих педагогів за здобутки у професійній діяльності.

            Десятки смородян стали свідками урочистого свята, яке ознаменувало початок нового навчального року. Право надати перший дзвоник отримали учень 9 класу Заєць Олександр та учениця 1 класу Косова Софія.

            Здрастуй новий 2015-2016 навчальний рік!

 

Переглядів: 496 | Додав: director | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Адміністратор сайту Нужненко О.В.© 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz