П`ятниця, 03.05.2024, 11:33
Смородинський навчально-виховний комплекс
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Головна » 2014 » Червень » 26 » Відлунала табірна зміна
13:16
Відлунала табірна зміна

         Згідно Програми оздоровлення учнів Смородинського НВК влітку 2014 р. в закладі розроблено план проведення екскурсій , створений пришкільний табір «Сонечко», ремонтна бригада та бригада по благоустрою з учнів школи.

         З 02 червня по 20 червня 2014р. при НВК працював пришкільний оздоровчий табір «Сонечко» в якому було оздоровлено 51 учень 1-7 класів та вихованців ДНЗ. З них пільгових категорій:                                     

Діти-сироти - 2

Діти-інваліди – 2

Діти з багатодітних сімей - 8

Діти з малозабезпечених сімей - 1

Обдаровані діти - 15                         

З метою ефективного відпочинку дітей були залучені спонсорські кошти:

2500грн. - ПП Таран (харчування учнів)

1581 грн. – батьківська благодійна  допомога (харчування, призи, солодощі)

2000 грн. – депутат обласної ради Мірошниченко М.В. ( призи, спортивний інвентар)

         Згідно плану роботи пришкільного табору « Сонечко» було проведено екскурсії до Алеї Слави, Алеї закоханих, районного краєзнавчого та художнього музею, музею шоколаду, здійснили екскурсії до Благовіщенської церкви, до меморіалу « Недоспівана пісня». Проведена екскурсія до парку Чайковського та спортивних майданчиків міста, екскурсія до меморіалу Загиблих воїнів в Смородине, до лісу, на луг, на спортивну поляну в лісі. В сільській бібліотеці вихованці пришкільного табору мали змогу переглянути лялькову виставу. В районному будинку культури діти побували на святковому концерті, присвяченому Дню захисту дітей. Також переглянули цікавий мультиплікаційний фільм « Реальна білка» в кінотеатрі 3Д. Діти з задоволенням ходили на екскурсії до  лісу, водоймища та лугу рідного селища. Вихователі не давали своїм підопічним сумувати. Кожного дня для них влаштовувались незвичайні ігри, конкурси, веселі розваги, подорожі., спортивні змагання, ігри на кмітливість.

        Під час оздоровчої компанії  в  пришкільному таборі було проведено багато конкурсів: конкурс малюнків на асфальті « Моя Україна» конкурс «Свято бантика», конкурс «Крок до зірок», « Табірна зірка», « Господарочка» « Пародія», « Угадай мелодію». З цікавістю та задоволенням діти приймали участь у інтелектуальній грі «Брейн - ринг», грі  « Знайди скарб», « Побажай людям добра», « День індіанця», «Барви сонячного літа».

        Не менш цікаво пройшли години спілкування «Хай лунає пісня дзвінко», « Як приходить хліб на стіл» , «Вмій дружити з світлофором», «Земля -  наш спільний дім», « Подорож козацькими стежками»,

« Про що говорить твоє ім’я».Полюбляли діти проводити різні спортивні конкурси та змагання, веселі старти, « Нумо хлопці»,розучували народні дитячі ігри, з задоволенням переглядали мультиплікаційні фільми.

Переглядів: 520 | Додав: director | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Адміністратор сайту Нужненко О.В.© 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz