П`ятниця, 03.05.2024, 12:31
Смородинський навчально-виховний комплекс
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Головна » 2014 » Червень » 10 » Відпочинок у "Сонечку"
15:33
Відпочинок у "Сонечку"

          

 

 

 

 

 

 

 

        

 

           Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора — канікули! Літо — найяскравіша, кольорова і багатозвучна пора року. Літо – це час, коли школярі мають можливість відпочити від шкільних клопотів. Літо - це чудова пора для  загартування та зміцнення здоров'я, можливість набратися сил для нового навчального року.

         Літнє оздоровлення дітей - це одне з найважливіших питань, якими опікується директор Смородинського НВК Нужненко О. В.  та  вчительський колектив. У зв'язку з цим план роботи пришкільного сздоровчого табору включає в себе найрізноманітніші заходи: спортивні змагання, ігри та розваги, екскурсійні подорожі та походи. До табору залучено 51учень з  1-6 класів , працює 6 вихователів.  Створено два загони  з режимом роботи з 8.00 до 14.00. Виховна робота у пришкільному таборі відпочинку базується на розвитку дитячої ініціативи, самодіяльності, колективної творчої справи й полягає у проведенні кожного дня змістовної, цікавої, активної справи. План виховної роботи насичений різноманітними заходами та складається з урахуванням побажань дітей.

            2 червня відбулося урочисте відкриття пришкільного оздоровчого  табору» Сонечко», який допомагає учням продуктивно відпочити, набратися незабутніх вражень, покращити своє духовне та фізичне здоров'я. В цей день старший загін                  « Промінці» відвідали концертну програму присвячену Дню захисту дітей в м. Тростянець. Дякуючи ПП Марченку О.В. діти мають можливість доїхати до міста в маршрутному таксі на період всього перебування в таборі лише за 1 гривню.  Загін «Світлячки» провели конкурс малюнка на асфальті «Моя Україна»

            Другого дня на дітей чекав цікавий сюрприз - вистава учнів 6-7 класів « Сонечко для всіх», яку підготувала педагог – організатор Логвіненко Т.В.  Баба Яга –Чернишова Н., Кощій Безсмертний - Оверченко А.  , Водяний - Заєць О., Кікімора – Варварич Н. та Соловей-розбійник - Овчаренко М. веселили дітей, загадували загадки, весело танцювали та співали.  Діти були вражені чудовим виступом юних артистів  довго їм аплодували і дякували за веселий настрій.

           Ще першого тижня відпочинку діти відвідали музей шоколаду та картинну галерею, де провела змістовну і цікаву екскурсію Шевлякова Н. А.

            Також незабутнє враження діти отримали на ігровому майданчику у міському парку, спортивному майданчику, Алеї закоханих, розважалися біля фонтана, любувались краєвидами з альтанки біля палацу Голіцина.

            Свої таланти продемонстрували учні в конкурсі « Крок до зірок». Жоден учасник не залишився поза увагою - всі отримали солодкі призи, дякуючи ПП Тарану В.О.

          Хлопчики мали можливість показати свої уміння у грі в футбол. , а дівчатка в піонербол, які провела Світлична С. В.

          Малеча розважається на ігровому майданчику-грають в рухливі ігри, спускаються з гірки, будують замки в пісочниці.

          Після обіду діти  мають можливість перепочити і пограти в настільні ігри в двох кімнатах відпочинку, які спеціально обладнали для дітей вихователі. Ігри та спортивний інвентар  подарував дітям депутат обласної ради М.В.Мірошниченко.

          Діти добре харчуються два рази в день. Смачно готують для малечі Парфіненко О. М. та Ісаєва Я. В. В меню овочі, фрукти, м’ясо, риба, крупи, молочні продукти, соки.

.        Так проходять цікаво дні відпочинку школярів Смородинського НВК. Далі на дітей ще чекають екскурсії, свята, конкурси, подорожі і розваги.

Переглядів: 493 | Додав: director | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Адміністратор сайту Нужненко О.В.© 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz