Четвер, 02.05.2024, 04:41
Смородинський навчально-виховний комплекс
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Головна » 2017 » Червень » 12 » Відпочинок у "Сонечку"
09:11
Відпочинок у "Сонечку"

     29 травня розпочав свою роботу пришкільний оздоровчий табір «Сонечко» Смородинського НВК. Діти з нетерпінням і радістю чекали на зустріч з вихователями. Адже робота в таборі побудована так, що кожен новий день приносить вихованцям безліч нових вражень, нових відкриттів.

    Як і годиться, перший день ми розпочали з ранкової зарядки та лінійки. Учнів табору поділили на два загони та були призначені учні –вожаті. Провели конкурс малюнків на тему: « За що я люблю літо!». Здійснили екскурсію до Смородинського клубу і провели конкурс «Караоке на майдані», де обрали найкращого співака табору, нею стала Аболєнцева Даніела. А наступного дня весь табір завітав до краєзнавчого музею та музею шоколаду, де ознайомилися з історією рідного краю. В кінці дня між дітьми 2 загону відбувся турнір з волейболу.

       31 травня в таборі був День здоровя, відбулася зустріч з працівниками Смородинської АЗСМ, вони провели бесіду з дітьми на тему: « Чистота – запорука здоров «я. В другій половині дня фізорг табору провела « Веселі старти». Діти грали в різноманітні ігри та давали правильні відповіді на питання веселої вікторини.

      Та найбільш улюбленим святом для дітей було і залишається -День захисту дітей.

Сьогодні 1 червня. Ми, малі,
Утричі літу вдячними ми будем!
В цей перший літній день по всій Землі
День захисту дітей святкують люди!

    В цей день відбувся концерт «Свято сподівань і надій» - адже наші діти дуже талановиті. Вони співали, танцювали, розповідали вірші, грали в ігри. Також проводився конкурс малюнків на асфальті. Здійснили подорож у веселий світ розваг, провели конкурс малюнків на асфальті.

На асфальті диво –казку відтворили

Біля школи все подвіря змалювали

Вийшло в нас подвір»я загадкове

навіть трішечки казкове.

     Завершилося свято солодкими подарунками. Ще довго діти будуть згадувати веселі розваги. А в п»ятницю здійснили екскурсію до районної дитячої бібліотеки. А завершився перший тиждень конкурсом «Господарочка», де діти продемонстрували всі свої кулінарні знання і здібності.

Переглядів: 401 | Додав: director | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Адміністратор сайту Нужненко О.В.© 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz