Субота, 20.04.2024, 02:08
Смородинський навчально-виховний комплекс
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Форма входу
Головна » 2018 » Січень » 15 » Звітуємо про зимовий відпочинок
16:53
Звітуємо про зимовий відпочинок

          З метою забезпечення змістовного, корисного та цікавого відпочинку дітей та якісного проведення оздоровчо-виховних заходів під час новорічно-різдвяних свят та шкільних зимових канікул у закладі було складено план роботи. У період шкільних зимових канікул проведено наступні заходи:

  • з метою формування естетичних смаків, створення умов для творчого та духовного розвитку, виховання почуття прекрасного учнів закладу було залучено до роботи виставки на кращу шкільну новорічну газету;
  • шкільна дитяча постановка до Дня Святого Миколая «Із неба в український край іде зимовий Миколай» для вихованців НВК (19.12.17р.);
  • новорічна ігрова програма для молодших школярів НВК

      «На гостини до ялинки-веселинки» (26 - 27.12.17 р.);

  • новорічний калейдоскоп «Зимова круговерть» - для учнів 5-7 класів (22.12.17 р.);
  • новорічний серпантин «Новий рік крокує по планеті» - для підлітків 8-9 класів (27.12.17 р.);
  • спортивно - масові заходи;
  • екскурсії до м. Тростянця, м. Харкова, м.Сум.

   Заходи були сплановані з урахуванням вікових особливостей дітей та направлені на розвиток творчих здібностей школярів.

      До новорічних свят були оформлені кабінети та виставки дитячої творчості. Під час зимових канікул проводилися спортивно-масові заходи (заняття з настільного тенісу, шаховий турнір), працював комп’ютерний клас, була оформлена виставка дитячої літератури.

    Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує добра магія і казка. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням.

   Свято зустрічі учнів 1 класу з ялинкою відбулося 26 грудня. Цікаво продуманий сценарій, музичний супровід створили святкову атмосферу, забезпечили гарний настрій та залишили чудові враження дітям та батькам. Всі діти на святі були одягнені у гарні маскарадні костюми, мали образи казкових героїв: зайчика, сніжинки, принцеси, мушкетера, лисички. Перевтілені в різних героїв, діти приготували свої сюрпризи для ялинки: веселі хороводи, цікаві ігри, чарівні пісні, запальні танці.

Класний керівник В.О.Федченко

     У 3 класі відбувся конкурс із декламування віршів про сніговика. Майже всі учні класу взяли участь у конкурсі. Приходу зими чекають усі діти, а особливо сніжної зими, тому діти не тільки читали вірші, а ще підготували заклички про зиму. У конкурсі перемогу отримала Лисенко Софія, яка декламували вірш М.Ровенко «Баба снігова».

Класний керівник О.В.Мірошниченко

    Зимові канікули учні чекають з великим нетерпінням. Адже це новорічні свята, веселі забави, відпочинок. Під час канікул учні 2 класу відвідали сільську бібліотеку. Де разом з бібліотекарями здійснили подорож у новорічний дивосвіт. Діти читали вірші,інсценували казку на новий лад «Коза - дереза», розгадували загадки. З гарним настроєм, усміхнені, веселі повернулися додому.

                                               Класний керівник Т.П.Карпова

     З нетерпінням діти чекають канікул, а особливо - зимових. Адже це і новорічне свято, і веселі колядки та щедрівки, і зустріч із рідними, близькими та друзями. Так, учні 4 класу мали можливість також поспілкуватися та пограти в веселі рухливі ігри на свіжому повітрі. Була проведена спортивна естафета, вікторина на спортивну тему. А завершилася зустріч грою у футбол. Дітвора була задоволена та щаслива.

Класний керівник Т.Д.Кравченко

      27 грудня учні 5 класу здійснили екскурсію до м. Харкова, відвідали Лаундцентр. Побували діти на площі Свободи, де знаходиться найбільша в Європі ялинка. Та неймовірні враження отримали від відвідування аквапарку, де сподобалося все: гірки, хвильові і спортивні басейни, гідромасажні зони, пілінг рибками та різнокольорове морозиво.

                                               Класний керівник Н.О.Куделя

      Зимові канікули – час для оздоровлення та відпочинку. Цього вікенду шестикласники відвідали зимовий ліс. У цьому році сніговий покрив відсутній і тому перед нами відкривається чимало доріжок для подорожі. Учні відвідали лісовий масив у «Гетьманському парку». Під час подорожі отримали багато корисної інформації та чималу дозу гарного настрою.

                                      Класний керівник М.О.Нужненко

         Згідно плану зимових канікул учні 7 класу продовжили мандрівку мальовничими місцями свого рідного краю. Цього разу учні відвідали місто Суми, де ознайомилися з його видатними місцями. Та яка ж подорож без розваг. Ми із задоволенням відпочили в розважальному центрі «Лавина» та на роледромі.

                                          Класний керівник С.В.Світлична

       Зимові канікули - час для змістовного та цікавого відпочинку. Учні 8 класу здійснили екскурсію до Алеї закоханих та міської новорічної ялинки. Завжди цікаво відкривати щось нове навіть у своєму рідному місті. Так трапилось і тепер, із захопленням учні оглянули ялинку та зробили традиційні фото. Єдиною неприємністю цього дня була відсутність снігу та морозу.

                                    Класний керівник Г.О.Нужненко

          2 січня з учнями 9 класу було проведено захід «Хай щастить усім нівроку в кожен день нового року». Учні підготувалися та привітали пенсіонерів навчального закладу із Новорічними та Різдвяними святами.

                                          Класний керівник Я.О.Кравчило

Переглядів: 562 | Додав: director | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Адміністратор сайту Нужненко О.В.© 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz